Nyhetsfeed

Procol Harum: Morsomt å vite

En mer korrekt skriving av den latinske frasen er faktisk Procul Harum, og bandets navn har ofte blitt «rettet» til dette i artikler og kataloger. Imidlertid er selv ikke Procul Harum helt korrekt latinsk grammatikk, og den korrekte latinske oversettelsen av «bortenfor disse tingene» ville være Procul His.

Asteroiden 14024 Procol Harum er døpt etter bandet mens stjernen som tidligere var kjent som #00044501811 heter nå BJ Wilson, Procol Harum’s drummer. Den andre boka i Douglas Adams’ bokserie «Haikerens guide til galaksen», «Restauranten der universet slutter», var inspirert av sangen Grand Hotel.

Skrevet av: Ulf Backstrøm

Lenker:
Offisiell

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*