Nyhetsfeed

Pagan’s Mind slipper konsertvideo

Selv om jeg venter spent på oppfølgeren til deres fire år gamle «Heavenly Ecstasy», kan det være greit å skaffe seg disse liveinnspillingene som ventekjeks. 

Konserten ble til på fjorårets Prog Power USA, hvor de spilte gjennom hele «Celestial Entrance» i tillegg til noen nyere sanger. I år headliner de sammen med Leprous, Prog Power Europe 2015, som går av stabelen i begynnelsen av oktober i Baarlo, Nederland.

Lenker:
Facebook
Prog Power Europe

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*