Nyhetsfeed

Obscura ferdig med å spille inn nytt album

Det tyske tech death bandet Obscura, som nylig trakk seg fra den reisende Summer Slaughter festivalen i statene, har annonsert at de er ferdig med produksjonen av et nytt album.

Dette er oppfølgeren til Omnivium som kom i 2011, og et av mine favoritter det året. De har mistet to ekstremt dyktige musikere siden det ble gitt ut, Hannes Grossmann og Christian Münzner, som nå spiller i det nyformede bandet Alkaloid som ga ut den crowdfounda debuten sin tidligere i år.

Det blir spennende å se om de to nye medlemmene klarer å fylle de skoene. Trommis Sebastian Lanser kommer fra Panzerballett og vært en kort periode i Edenbridge, og som en kuriositet, har vært live musiker for taiwanske Chthonic.

Den nye gitaristen er unge Tom Geldschläger, som har gitt ut noen album under navnet Fountainhead. Det er Victor Bullok, fra Dark Fortress og Triptykon, som har mastra og mixa skiva, så dette lover godt for nok en knallutgivelse.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*