Newsfeed

Tesseract med første sang fra nytt album

De engelske djenterne i Tesseract slipper nytt album, «Polaris», 18. september. Vokalist Dan Tompkins sier at konseptet på den nye skiva er relativt enkelt, “den skiftende naturen til universell sannhet”.

Den første lyric-videoen de slipper, er sjuende sang fra plata, Messenger. Etter å ha hørt den noen få ganger, tror jeg vi har mye godt i vente.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ny Tesseract Video | Permafrost.today

Leave a comment

Your email address will not be published.


*