Nyhetsfeed

Tesseract med første sang fra nytt album

De engelske djenterne i Tesseract slipper nytt album, «Polaris», 18. september. Vokalist Dan Tompkins sier at konseptet på den nye skiva er relativt enkelt, “den skiftende naturen til universell sannhet”.

Den første lyric-videoen de slipper, er sjuende sang fra plata, Messenger. Etter å ha hørt den noen få ganger, tror jeg vi har mye godt i vente.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ny Tesseract Video | Permafrost.today

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*