Nyhetsfeed

Enshine med preview

Enshine ga ut debuten sin for to år siden, og jeg likte den forholdsvis godt. Det blir spennende å høre om de går mot de samme episke space scenarioene som de gjorde da.

Goth doom duoen består av svenske Jari Lindholm, som blant annet er en del av spacemetal bandet Atoma, og franske Sèbastien Pierre, kjent fra Fractal Gates. Selv om dette er en gledelig nyhet, venter jeg fortsatt på oppfølgeren til et av 2012s beste album, Atomas Skylight.

Plata kommer til å hete Singularity, og blir gitt ut senere i år.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*