Newsfeed

Enshine med preview

Enshine ga ut debuten sin for to år siden, og jeg likte den forholdsvis godt. Det blir spennende å høre om de går mot de samme episke space scenarioene som de gjorde da.

Goth doom duoen består av svenske Jari Lindholm, som blant annet er en del av spacemetal bandet Atoma, og franske Sèbastien Pierre, kjent fra Fractal Gates. Selv om dette er en gledelig nyhet, venter jeg fortsatt på oppfølgeren til et av 2012s beste album, Atomas Skylight.

Plata kommer til å hete Singularity, og blir gitt ut senere i år.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*