Newsfeed

Gloryhammer med første singel

Engelske Gloryhammer kommer med oppfølgeren til sin to år gamle debut i slutten av september. Fra å være middelalder fantasi på deres første, har de nå tatt steget over i science fiction. 

Andre albumet får det spektakulære navnet «Space 1992: Rise Of The Chaos Wizards», og ut fra videoen å dømme satser de visuelt på datagrafikk anno tidlig nittitall i kombinasjon med spillkort og Warhammer 4000.

Jeg forventer grandiose space historier og “på kanten” cheesy power metall, men jeg håper de gjør som på debuten sin, å fisker det hele i land med talent, skaperglede og noen villt catchy musikkpartier.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*