Nyhetsfeed

Gloryhammer med første singel

Engelske Gloryhammer kommer med oppfølgeren til sin to år gamle debut i slutten av september. Fra å være middelalder fantasi på deres første, har de nå tatt steget over i science fiction. 

Andre albumet får det spektakulære navnet «Space 1992: Rise Of The Chaos Wizards», og ut fra videoen å dømme satser de visuelt på datagrafikk anno tidlig nittitall i kombinasjon med spillkort og Warhammer 4000.

Jeg forventer grandiose space historier og “på kanten” cheesy power metall, men jeg håper de gjør som på debuten sin, å fisker det hele i land med talent, skaperglede og noen villt catchy musikkpartier.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*