Nyhetsfeed

Omnium Gatherum ute med ny sang

Jeg har hatt veldig sansen for de to siste utgivelsene til de finske melo deatherne. I forbindelse med nord-amerika turneen deres som startet for to dager siden, slapp de ny singel, Skyline.

De har også annonsert nye skive, som blir lansert i februar til neste år. Det er svenske Dan Swanö som står for mixing og mastring, så dette er noe se fram til. Så vidt jeg vet har de ikke hatt konsert i Oslo iløpet av den tiden jeg har hørt på dem, selv om de gjestet Haugesund i fjor. Så med ny plate, så håper de kommer hit i forbindelse med lanseringen av den.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*