Newsfeed

Omnium Gatherum ute med ny sang

Jeg har hatt veldig sansen for de to siste utgivelsene til de finske melo deatherne. I forbindelse med nord-amerika turneen deres som startet for to dager siden, slapp de ny singel, Skyline.

De har også annonsert nye skive, som blir lansert i februar til neste år. Det er svenske Dan Swanö som står for mixing og mastring, så dette er noe se fram til. Så vidt jeg vet har de ikke hatt konsert i Oslo iløpet av den tiden jeg har hørt på dem, selv om de gjestet Haugesund i fjor. Så med ny plate, så håper de kommer hit i forbindelse med lanseringen av den.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*