Nyhetsfeed

Nytt Ivanhoe album

Prog metall veteranene i tyske Ivanhoe har satt lanseringsdato for nytt album til 16. oktober. Tross en fartstid på nesten 30 år, er kommende utgivelse kun deres sjuende. 

Vi får håpe at de to sistankomne medlemmene i bandet, trommis Rob Kudlek og vokalist Alexander Kochs har brukt de to årene de har vært i bandet, til å få større innflytelse over nytt låtmateriale, og at bandet kan gi ut en skive både viser erfaring og ikke er uredd nye influenser.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*