Newsfeed

Nytt Ivanhoe album

Prog metall veteranene i tyske Ivanhoe har satt lanseringsdato for nytt album til 16. oktober. Tross en fartstid på nesten 30 år, er kommende utgivelse kun deres sjuende. 

Vi får håpe at de to sistankomne medlemmene i bandet, trommis Rob Kudlek og vokalist Alexander Kochs har brukt de to årene de har vært i bandet, til å få større innflytelse over nytt låtmateriale, og at bandet kan gi ut en skive både viser erfaring og ikke er uredd nye influenser.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*