Newsfeed

David Maxim Bicic: Utforsker nye farvann

David Maxim Bicic - Ego

Serbiske Micic har vært et navn som stadig har bemerket seg innenfor djenten, og hvor du kan høre progressiviteten fra album til album, i både produksjon og gitarspill.

I fjor kom han med debuten til bandet sitt Destiny Potato, en skive jeg syntes var veldig god, med damevokalist, noe du ikke nødvendigvis finner mange av innen djent. «Ego» er en del av en dobbelutgivelse, hvor denne ble utgitt i juli, mens andre del, «Eco» kom 16. august.

Les også: Omtale av Destiny Potato på Hissig.no

Albumet består av fire sanger, hvor han utforsker det han er best på, stadig bedre produksjon og gitarfokuserte låter med gode melodier. Du kommer ikke utenom serbiske folketoner på dette albumet heller. I Disorder drar han frem trekkspillet og tubaen, og hva som er bra i denne sangen er overgangen fra folk til en spacey gitarsolo i Gilmoursk tradisjon.

Jeg synes Micic stadig vokser som både musiker og produsent, og jeg kommer til å ta for meg Eco ved en senere anledning, i gi en mer utfyllende anmeldelse for begge to sammen.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*