Newsfeed

Enslaved på turne med gullrekke

Between The Buried And Me tar med seg flere av mine favoritt progmetall band på nord-amerika turneen sin som starter i midten av november.

Etter den mislykka Inferno-opptreden tidligere i år, får Enslaved fort et par stjerner i boka mi når de henger seg på tur med BTBAM, som ga ut en godskive tidligere i år med «Coma Ecliptic».

Les også: Anmeldelse av BTBAMs «Coma Ecliptic»

Neste på lista er det atmosfæriske sludge metall bandet Intronaut. De har sin helt egen sound og gir kun ut gjennomarbeidede kvalitetsskiver. Siste band er nykommerne Native Construct som ga en veldig god debut i aprilalbumet «Quiet World».

BTBAM gjester jo Oslo i begynnelsen av oktober, men jeg skulle gjerne sett Intronaut komme tilbake til Norge, siden jeg ikke fikk med meg konserten de hadde her med finske Ghost Brigade for fire år siden.

Lenker:
BTBAM
Enslaved
Intronaut
Native Construct

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nytt Intronaut album | Permafrost.today

Leave a comment

Your email address will not be published.


*