Newsfeed

Thy Catafalque med nytt album

Det er ungarske Tamás Kátai som står bak Thy Catafalque navnet, og han ga ut knallalbumet «Rengeteg» tilbake i 2011.

Han spiller er melodisk avantgarde svart metall, og musikken kjennes varm ut til å være svart metall. Bortsett fra det står han også ut fordi han synger på ungarsk. Det nye albumet kommer til å hete «Sgùrr», og jeg gleder meg fælt til å høre hva han har fisket opp iløpet av de fire årene siden forrige utgivelse.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*