Nyhetsfeed

Thy Catafalque med nytt album

Det er ungarske Tamás Kátai som står bak Thy Catafalque navnet, og han ga ut knallalbumet «Rengeteg» tilbake i 2011.

Han spiller er melodisk avantgarde svart metall, og musikken kjennes varm ut til å være svart metall. Bortsett fra det står han også ut fordi han synger på ungarsk. Det nye albumet kommer til å hete «Sgùrr», og jeg gleder meg fælt til å høre hva han har fisket opp iløpet av de fire årene siden forrige utgivelse.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*