Nyhetsfeed

Baroness med nytt album

Det amerikanske bandet som spiller progressiv stoner rock, gjorde det veldig godt etter deres forrige utgivelse, og annonserte tidligere i dag at de kommer med nytt materiale den 18. desember.

Igjen har utgivelsen deres fått navn etter en farge, denne gangen er det lilla som står for tur, etter at deres tre forrige var navngitt etter de fire primærfargene gul, grønn, rød og blå. I forbindelse med annoseringen slipper de også ny sang med Chlorine & Wine.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*