Newsfeed

Baroness med nytt album

Det amerikanske bandet som spiller progressiv stoner rock, gjorde det veldig godt etter deres forrige utgivelse, og annonserte tidligere i dag at de kommer med nytt materiale den 18. desember.

Igjen har utgivelsen deres fått navn etter en farge, denne gangen er det lilla som står for tur, etter at deres tre forrige var navngitt etter de fire primærfargene gul, grønn, rød og blå. I forbindelse med annoseringen slipper de også ny sang med Chlorine & Wine.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*