Nyhetsfeed

Cradle Of Filth med supportbandkonkurranse

Engelske Cradle Of Filth har satt opp en konkurranse for lokale band som har lyst til å stille som supportband på deres kommende turne. Det vil være flere vinnere, ettersom de bandene som blir trekt ut kun får spille i landet eller regionen de kommer fra.

De gjester Oslo 18. november, så hvis du spiller i et band og har lyst til å stille som support for dem på John Dee, så trykk på lenken under.

Les også: Anmeldelse av Malleus Malleficarum

Lenker:
Konkurranse
Cradle Of Filth

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*