Newsfeed

Cradle Of Filth med supportbandkonkurranse

Engelske Cradle Of Filth har satt opp en konkurranse for lokale band som har lyst til å stille som supportband på deres kommende turne. Det vil være flere vinnere, ettersom de bandene som blir trekt ut kun får spille i landet eller regionen de kommer fra.

De gjester Oslo 18. november, så hvis du spiller i et band og har lyst til å stille som support for dem på John Dee, så trykk på lenken under.

Les også: Anmeldelse av Malleus Malleficarum

Lenker:
Konkurranse
Cradle Of Filth

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*