Newsfeed

Geoff Tate med nytt album

Geoff Tate har fortsatt å spille på Queensrÿche sin popularitet, også etter at han forlot dem, og lagde bandet Geoff Tates Queensrÿche i 2012.

Bandet er en løs samling musikere som både er erfarne fra band som Whitesnake og AC/DC, men også yngre folk. De ga ut et ræl av et debutalbum i 2013, og bestemte seg året etter for å skifte bandnavn etter Queensrÿche sitt mest berømte album, Operation: Mindcrime.

Deres nye album «The Key» kommer ut den 18. september, og man får håpe at de denne gangen forstår essensen av albumet de har oppkalt bandet sitt etter, og ikke smører på med mer dritt, som de gjorde på sin første utgivelse.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ny Queensrÿche video | Permafrost.today

Leave a comment

Your email address will not be published.


*