Nyhetsfeed

Geoff Tate med nytt album

Geoff Tate har fortsatt å spille på Queensrÿche sin popularitet, også etter at han forlot dem, og lagde bandet Geoff Tates Queensrÿche i 2012.

Bandet er en løs samling musikere som både er erfarne fra band som Whitesnake og AC/DC, men også yngre folk. De ga ut et ræl av et debutalbum i 2013, og bestemte seg året etter for å skifte bandnavn etter Queensrÿche sitt mest berømte album, Operation: Mindcrime.

Deres nye album «The Key» kommer ut den 18. september, og man får håpe at de denne gangen forstår essensen av albumet de har oppkalt bandet sitt etter, og ikke smører på med mer dritt, som de gjorde på sin første utgivelse.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Ny Queensrÿche video | Permafrost.today

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*