Newsfeed

Lovende trøndersk death metal

Hypermass - Clouded Visions

Death metal bandet Hypermass fra Trondheim med elementer fra melo-, tech- og progdeath slapp på tirsdag ut EPen sin «Clouded Visions».

Deres forskjellige innflytelser skinner gjennom ved at sangene stadig beveger seg mellom forskjellige stiler av dødsmetall, uten å fremstå som et mislykket puslespill. Det debuterende bandet virker lovende, selv om produksjonen kunne vært bedre. Gitaristene Sindre Dagestad og Thomas Pedersen imponerer med mestring av mange forskjellige teknikker og varierte riff, noe som ikke hindrer resten av bandet i å holde følge.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*