Nyhetsfeed

Gazpacho med ny skive

Prog rock bandet Gazpacho har for vane å gi ut album av svært god kvalitet og holder en høy stjerne innen det internasjonale prog miljøet. 

I går kom de med nyheten at alt materiale på deres nyeste skive er ferdig spilt inn. Navnet på deres nyeste kommer til å være «Molok», kommer iløpet av høsten. Sammen med Ulver spiller de på den engelske labelen Kscope, som huser andre kjente navn som Steven Wilson og Tesseract.

De drar på turnè i forbindelse med denne utgivelsen, og har konsert på John Dee fredag 13. november.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*