Newsfeed

Gazpacho med ny skive

Prog rock bandet Gazpacho har for vane å gi ut album av svært god kvalitet og holder en høy stjerne innen det internasjonale prog miljøet. 

I går kom de med nyheten at alt materiale på deres nyeste skive er ferdig spilt inn. Navnet på deres nyeste kommer til å være «Molok», kommer iløpet av høsten. Sammen med Ulver spiller de på den engelske labelen Kscope, som huser andre kjente navn som Steven Wilson og Tesseract.

De drar på turnè i forbindelse med denne utgivelsen, og har konsert på John Dee fredag 13. november.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*