Newsfeed

Ny Queensrÿche video

Jeg skrev nylig at Queensrÿches tidligere vokalist Geoff Tate virkelig prøver å sverte gamlebandet med utgivelsen av søppel med hans “nye” band Operation: Mindcrime.

Les også: Geoff Tate med nytt album

Med Tate i bandet var de på vei mot stupet med stadig svakere utgivelser fra 1997s «Hear In The Now Frontier» fram til utgivelsen av «Dedicated To Chaos» i 2011, da de tre originalmedlemmene Jackson, Rockenfield og Wilton endelig klarte å kvitte seg med han, og fikk inn nye krefter i Todd La Torre som hadde hatt et kort opphold i Crimson Glory og gitarist Parker Lundgren, som tidligere har vært livemusiker for dem.

De kommer med det nye albumet sitt «Human Condition» den 2. oktober, og ga i går ut en video av sangen Guardian.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*