Nyhetsfeed

Ny Queensrÿche video

Jeg skrev nylig at Queensrÿches tidligere vokalist Geoff Tate virkelig prøver å sverte gamlebandet med utgivelsen av søppel med hans “nye” band Operation: Mindcrime.

Les også: Geoff Tate med nytt album

Med Tate i bandet var de på vei mot stupet med stadig svakere utgivelser fra 1997s «Hear In The Now Frontier» fram til utgivelsen av «Dedicated To Chaos» i 2011, da de tre originalmedlemmene Jackson, Rockenfield og Wilton endelig klarte å kvitte seg med han, og fikk inn nye krefter i Todd La Torre som hadde hatt et kort opphold i Crimson Glory og gitarist Parker Lundgren, som tidligere har vært livemusiker for dem.

De kommer med det nye albumet sitt «Human Condition» den 2. oktober, og ga i går ut en video av sangen Guardian.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*