Newsfeed

Cocagne er ute med EP!

Foto av Renate Bekkestad

Dagen er kommet for release av Cocagne sin første EP. Gutta har jobba knallhardt og idag, 10 september 2015, kom EPn ut på flere digitale medier.  Singelen “Into The Horizon” har vært tilgjengelig som smakebit fra denne utgivelsen, men nå kan alle låne øret til litt heftig nyprodusert rock! For fans av Foo Fighters og Big Bang, og sikkert andre.

For mer info om bandet så ta en titt på intervjuet vi gjorde med dem tidligere i år.

 

Lenker
Spotify
Facebook

Om Magnus H Blystad (17 Artikler)
Opprinnelig Hamarsing men har nå tilholdssted i Oppegård med familien. Lytter mye til folk og melodeath innen metall men er egentlig relativt altetende. Det beste er alltid de som ligger helt i ytterkanten, og de banda som gir 100% for sin egen greie, hva nå enn det er!
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*