Newsfeed

Cocagne er ute med EP!

Foto av Renate Bekkestad

Dagen er kommet for release av Cocagne sin første EP. Gutta har jobba knallhardt og idag, 10 september 2015, kom EPn ut på flere digitale medier.  Singelen “Into The Horizon” har vært tilgjengelig som smakebit fra denne utgivelsen, men nå kan alle låne øret til litt heftig nyprodusert rock! For fans av Foo Fighters og Big Bang, og sikkert andre.

For mer info om bandet så ta en titt på intervjuet vi gjorde med dem tidligere i år.

 

Lenker
Spotify
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*