Newsfeed

Born Of Osiris setter dato

En av mine favorittband på den progressive deathcore scenen, er amerikanske Born Of Osiris. Etter å ha gitt ut et av årets beste skiver med «The Discovery» i 2011, syns jeg de var litt kjappe med oppfølgeralbumet «Tomorrow We Die ∆live», som ble utgitt halvannet år etter, og selv om det var et bra album, var det flere låter under pari der. 

Deres nye utgivelse kommer til å hete «Soul Sphere» og kommer ut 23. oktober.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*