Nyhetsfeed

Born Of Osiris setter dato

En av mine favorittband på den progressive deathcore scenen, er amerikanske Born Of Osiris. Etter å ha gitt ut et av årets beste skiver med «The Discovery» i 2011, syns jeg de var litt kjappe med oppfølgeralbumet «Tomorrow We Die ∆live», som ble utgitt halvannet år etter, og selv om det var et bra album, var det flere låter under pari der. 

Deres nye utgivelse kommer til å hete «Soul Sphere» og kommer ut 23. oktober.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*