Newsfeed

Five Finger Death Punch: Hardtslående

Five Finger Death Punck - Got your six

­

Et heftig album, som gir deg en real knyttneve i trynet. Det oppfordrer til å tørre å være seg sjøl og gi en god faen i hva andre synes. Med harde tekster og heftig vokal er Five Finger Death Punch nå ute med et av sine beste album så langt.  

Five finger death punch er ute med nytt album som er det sjette albumet i rekken, og som alltid består det var harde tekster som for enkelte kan være svært så provoserende. Albumet bærer preg av samfunnskritiske tekster, som ber en om å gi en god faen i hvordan det forventes at man skal være.

Det høres ut på enkelte sanger som om de har hentet inspirasjon fra de tidligere albumene til Metallica, for i flere av sangene kan man høre elementer som kan minne om blant annet «Master of the Puppets» og «Battery». Likevel er det i sann FFDP stil, og de leverer en rimelig god plate.

Det eneste jeg skulle ønske, og dette er et personlig ønske er at vokalist Ivan Moody sang mer. For gud den mannen har en herlig vokal, det er en blanding av James Hetfield (Metallica), Chad Kroeger (Nickelback) og Brad Roberts (Crash test dummies). Den dype stemmen er en fryd å høre på, og derfor skulle jeg ønske det var mer.

Dog mitt ønske om mer sang, er dette et bra album og representerer FFDP på sitt beste.

Ivan Moody har selv sagt om albumet:

“If someone asked me to sum up who and what Five Finger Death Punch is, I would tell them everything they need to know is on this new record. Hands down, “Got Your Six” is our best one yet…

Og det er det virkelig! Det følger den harde groove metall stilen de har hatt hele veien, og jeg er rimelig sikker på at fansen ikke vil bli skuffet.

Lenker:
Hjemmeside
Facebook

About permafrost (5 Articles)
bla bla bla bla

Leave a comment

Your email address will not be published.


*