Nyhetsfeed

The Faceless med nytt album

Det har vært turbulente tider for The Faceless de siste årene, med mye utskiftninger i bandet. Original-bassist Brandon Griffin er tilbake, og ny gitarist av året er Justin McKinney.

Deres nye album kommer til å hete «In Becomming A Ghost», men utslippsdato er ennå ikke sat. I går slapp de ny sang med The Spiraling Void, og annonserte også nord-amerika turne med et annet band som også har hatt et turbulent år, etter at gitaristen deres døde tidligere i år.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*