Newsfeed

Subsignal med ny video

Tyske Subsignal, som består av tidligere medlemmer fra Sieges Even og Dreamscape, slapp nylig ny video i forkant av deres albumslipp i slutten av denne måneden.

Dreamscape slapp en av mine favoritt prog metall album, «5th Season», i 2007, men i etterkant av dette albumet var det både dødsfall og mye rot i forhold til nye medlemmer, så bandet holdt på å bli oppløst. De kom forøvrig med skiva «Everlight» i 2012, men her var det egentlig bare mange gjestevokalister, og tross god musikk var plata som helhet altfor løst sammensatt og skuffet stort.

Sieges Even sitt album «The Art Of Navigating By The Stars» er stadig å finne blant i topplister blant prog metall utgivelser. Subsignal er en fortsettelse av begge band og nye innflytelser, og har tre kvalitetsalbum på samvittigheten, så dette er absolutt en utgivelse å se fram til.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*