Newsfeed

Watchtower med ny ep

En av pionerbandene innen prog metal, Watchtower, har kommet med ny ep, 27 år etter deres siste utgivelse.

To av bandets originalmedlemmer og gitarist Ron Jarzombek, som bør være et kjent navn for de som er interessert i prog metall, gjenoppsto i 1999, men har ikke gitt ut nytt materiale etter dette, men kun turnert sporadisk.

«Mathematics» er navnet på ep’en og kan kjøpes via itunes, cdbaby eller amazon. Etter å ha utdrag av musikken deres, er det fortsatt teknikk som er i høysetet.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*