Nyhetsfeed

Watchtower med ny ep

En av pionerbandene innen prog metal, Watchtower, har kommet med ny ep, 27 år etter deres siste utgivelse.

To av bandets originalmedlemmer og gitarist Ron Jarzombek, som bør være et kjent navn for de som er interessert i prog metall, gjenoppsto i 1999, men har ikke gitt ut nytt materiale etter dette, men kun turnert sporadisk.

«Mathematics» er navnet på ep’en og kan kjøpes via itunes, cdbaby eller amazon. Etter å ha utdrag av musikken deres, er det fortsatt teknikk som er i høysetet.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*