Newsfeed

“A Thousand Forms of Action” tilgjengelig nå!

Deseized 2015 - Klare for action!

Siste skiva til Deseized er ute! Den har fått navnet “A Thousand Forms of Action”.  Dette er metalcore/prog bandets tredje utgivelse, og datoen for utgivelse var 23.oktober. Vi har et intervju med gutta liggende ute her, som tar for seg litt om det nye albumet, framtida og historien til bandet. Ellers kan du sjekke ut youtubefilmen under for en smakebit av albumet.

Om Magnus H Blystad (17 Artikler)
Opprinnelig Hamarsing men har nå tilholdssted i Oppegård med familien. Lytter mye til folk og melodeath innen metall men er egentlig relativt altetende. Det beste er alltid de som ligger helt i ytterkanten, og de banda som gir 100% for sin egen greie, hva nå enn det er!
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*