Nyhetsfeed

Fallujah i studio

Amerikanske Fallujah som ga ut en av de beste skivene i fjor har gått i studio for å spille inn ny skive.

I etterkant av utgivelsen til deres forrige skive, «Flesh Prevails», ble de plukka opp Nuclear Blast, og får hjelp til produsere, miksing og mastering av Zach Oren(Suffocation, All Shall Perish) og Mark Lewis (Cannibal Corpse, Black Dahlia Murders).

Vokalist Alex Hofman har i en uttalelse sagt bandet vil prøve å lage et album som er sjangersettende, så her det bare å glede seg.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*