Nyhetsfeed

Ulver med nytt album

Avantgarde bandet Ulver kommer med dobbeltalbumet «ATGCLVLSSCAP».

Albumet består av improvisatoriske rock og elektroniske lydlandskaper, som er tatt fra tolv forskjellige live shows bandet gjorde i februar 2014. Opptakene er forbedret i studio, og to trejedeler av materialet er aldri sluppet på skive før. Tittelen er en akronym til de tolv tegnene i dyrekretsen.

Det er ikke satt noen utgivelsesdato enda.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

1 Kommentar på Ulver med nytt album

  1. Kent Jøran Johannessen // 17. november 2015 ved 17:14 // Svar

    Dette ser jeg frem til med stor glede.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*