Newsfeed

Ulver med nytt album

Avantgarde bandet Ulver kommer med dobbeltalbumet «ATGCLVLSSCAP».

Albumet består av improvisatoriske rock og elektroniske lydlandskaper, som er tatt fra tolv forskjellige live shows bandet gjorde i februar 2014. Opptakene er forbedret i studio, og to trejedeler av materialet er aldri sluppet på skive før. Tittelen er en akronym til de tolv tegnene i dyrekretsen.

Det er ikke satt noen utgivelsesdato enda.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

1 Comment on Ulver med nytt album

  1. Kent Jøran Johannessen // 17. November 2015 at 17:14 // Reply

    Dette ser jeg frem til med stor glede.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*