Newsfeed

Ny låt fra Bowness på YouTube

“Sing To Me” fra “Stupid Things That Means The World” er nå tilgjengelig på YouTube.

Tim Bowess har i sin lange musikkarriere som oftest oppholdt seg i skyggen av geniet Steven Wilson. Wilson og Bowess var begge sentrale så langt tilbake som for 22 år siden i bandet No-Man`s debut. Tradisjonen tro er det Wilson som har fått mest «kred» for dette ensemblets mange flotte låter. Nå har solokarrieren til Bowness virkelig skutt fart, og mannen er virkelig i vinden for tiden som det så prosaisk heter.

Lenker:
Facebook
Twitter

 

About Ulf Backstrøm (7409 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*