Newsfeed

Konsertfilm fra Anathema

Bakgrunnsteppet for filmen «A Sort Of Homecoming» er fra Liverpool Cathhedral 7 mars 2015 hvor Anathema hadde en spektakulær konsert og et show uten sidestykke i følge ryktene. Showet fikk journalistene i mange musikkmagasiner til å ta helt av! Det er jo utrolig rart da vi musikkjournalister jo aldri styres av følelsene våre!

Nåvel, konserten ble beskrevet som, «a once in a lifetime experience that words can barely do justice»! Såpass altså! Herligheten slippes 30 oktober i år, som en 4 disc boks. 2 CD-er på vel 100 minutter, og DVD med «bak scenen» stoff pluss Blue-ray av konserten. En 36 siders booklet er bonus og sikkert velegnet som snadder for blodfanen. Lasse Hoile og Steven Wilson har stått for produksjonen, og det høres ut som et svært godt valg synes jeg.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*