Newsfeed

Born Of Osiris: Lettfattelig og energifyllt

Born Of Osiris – Soul Sphere

Det amerikanske bandet er ute med ny skive, og tross at dette var en skive jeg så veldig fram til, skuffer den på mange måter.

Musikken de spiller er deathcore, og jeg syns at deres forrige album, «Tomorrow We Die ∆live», var en hasteutgivelse, og de burde ha tatt seg bedre tid etter utgivelsen av «The Discovery». Denne gangen merker man at de har hatt bedre tid på seg, desverre er det stort gjenbruk av tidligere materiale.

Det er en skive som fungerer bedre i live-sammenheng for et publikum som ikke kjent med bandet, fordi det er lettfattelig musikk, med klar, ren lyd fra gitarer, mye energi i vokal og de lette melodiene fra keyboard. Det eneste som jeg hører er nytt i lydbildet, som andre band i samme sjanger også har gjort, er å bevege seg mer mot hardere dødsmetall.

Hvis du er ukjent med bandet, er dette albumet en godt sted å begynne, men jeg syns bandet har stagnert i forhold til låtkonstruksjon og kreavtitet, men produksjonen deres blir stadig bedre.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*