Newsfeed

Obscura med nytt album

Det tyske tech death bandet Obscura kommer med nytt album til neste år.

De har fått to nye medlemmer i bandet etter forrige utgivelse, da Hannes Grossmann og Christian Münzner sluttet og dannet Alkaloid. Den nye trommisen heter Sebastian Lanser, som spiller i blant annet Panzerballet, som nylig ga ut nytt album, og deres nye gitarist heter Rafael Trujillo.

Albumet kommer til å hete «Akroasis» og blir sluppet 5. februar.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (570 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*