Nyhetsfeed

Obscura med nytt album

Det tyske tech death bandet Obscura kommer med nytt album til neste år.

De har fått to nye medlemmer i bandet etter forrige utgivelse, da Hannes Grossmann og Christian Münzner sluttet og dannet Alkaloid. Den nye trommisen heter Sebastian Lanser, som spiller i blant annet Panzerballet, som nylig ga ut nytt album, og deres nye gitarist heter Rafael Trujillo.

Albumet kommer til å hete «Akroasis» og blir sluppet 5. februar.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*