Newsfeed

I Killed The Prom Queen arrestert

Det australske metalcore bandet I Killed The Prom Queen, som for tiden turnerer asia, ble den 15. november arrestert av malaysiske myndigheter etter at de var ferdig med konserten sin.

I følge myndighetene hadde ikke manageren deres skaffet arbeidsvisum før bandet holdt konsert i Kuala Lumpur, og de ble holdt i arrest i to dager, før de ble sendt ut av landet. Den siste konserten på denne turneen, som skulle holdes i Indonesia, ble ikke noe av.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*