Nyhetsfeed

I Killed The Prom Queen arrestert

Det australske metalcore bandet I Killed The Prom Queen, som for tiden turnerer asia, ble den 15. november arrestert av malaysiske myndigheter etter at de var ferdig med konserten sin.

I følge myndighetene hadde ikke manageren deres skaffet arbeidsvisum før bandet holdt konsert i Kuala Lumpur, og de ble holdt i arrest i to dager, før de ble sendt ut av landet. Den siste konserten på denne turneen, som skulle holdes i Indonesia, ble ikke noe av.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*