Nyhetsfeed

Rhapsody Of Fire med ny video

Det italienske power prog bandet Rhapsody Of Fire kommer med oppfølgeralbumet til den skuffende «Dark Wings Of Steel» som kom i 2013. 

Vokalisten deres, Fabio Leone, har allerede briljert på Angras «Secret Garden», som kom på begynnelsen av året, så man får håpe at han har tatt med seg inspirasjon fra Brasil til å gjøre dette til en like uforglemmelig opplevelse som det «The Frozen Tears Of Angels» var, tilbake i 2010.

«Into The Legend» kommer ut 15. januar fra AFM Records.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (471 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*