Nyhetsfeed

Politimann mister jobben etter synging på death metal konsert

Ifølge wftv.com ble en politimann i Sanford, Orlando filmet på scenen under et show med dødsmetallbandet Vital Remains, hvor han sang med på anti-kristne tekster i uniform.

Noen sendte denne videoen til sjefen hans, Cecil Smith, som fratok betjent Andrew Ricks autoriteten han var gitt for å operere som politimann. Ifølge Smith er det hendelser som dette som forverrer forholdet mellom politi og samfunnet de skal beskytte. Selv ville jeg trodd det var misbruk av makt og den absurd høye mordstatistikken utført av amerikansk politi.

Vital Remains var forband til Gorgoroth under europaturneen de holdt i 2014.

Lenker:
Vital Remains

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*