Newsfeed

Politimann mister jobben etter synging på death metal konsert

Ifølge wftv.com ble en politimann i Sanford, Orlando filmet på scenen under et show med dødsmetallbandet Vital Remains, hvor han sang med på anti-kristne tekster i uniform.

Noen sendte denne videoen til sjefen hans, Cecil Smith, som fratok betjent Andrew Ricks autoriteten han var gitt for å operere som politimann. Ifølge Smith er det hendelser som dette som forverrer forholdet mellom politi og samfunnet de skal beskytte. Selv ville jeg trodd det var misbruk av makt og den absurd høye mordstatistikken utført av amerikansk politi.

Vital Remains var forband til Gorgoroth under europaturneen de holdt i 2014.

Lenker:
Vital Remains

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*