Newsfeed

Intervals med ny sang

Det amerikanske prog metallbandet Intervals har hatt et turbulent sisteår, da bandet nå kun består av gitarist Aaron Marshall, mens originalmedlemmer Anup Sastry og Lukas Guyader har forlatt bandet.

For min del, syntes jeg det var godt at de kvittet seg med den rene, litt cheesy vokalen i lydbildet, og gått tilbake til å være et instrumentalband.

På «The Shape Of Colour», som kommer 4. desember, har han fått med seg gjesteartister som Cameron McLellan fra Protest The Hero på bass og tidligere Periphery-trommis Travis Orbin. På Fable har han òg med seg saksofonist Leland Whitty fra BADBADNOTGOOD.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*