Nyhetsfeed

Candlelight eier starter forlag

Eieren av Candlelight Records og bassist i October File, Steve Beatty, har startet forlaget Werewolf Press, som vil gi ut grafiske bøker.

Fredag den 13. mai neste år vil forlaget publisere første bok av fire i bokserien «Realm Of The Damned», som er skrevet av Alec Worley og illustrert av Pye Parr. Den er satt i en dystopisk verden ledet av vampyrer, og av figurene i boka finner man blant annet et norsk svartmetall band.

Lenker:
Werewolf Press
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*