Newsfeed

Candlelight eier starter forlag

Eieren av Candlelight Records og bassist i October File, Steve Beatty, har startet forlaget Werewolf Press, som vil gi ut grafiske bøker.

Fredag den 13. mai neste år vil forlaget publisere første bok av fire i bokserien «Realm Of The Damned», som er skrevet av Alec Worley og illustrert av Pye Parr. Den er satt i en dystopisk verden ledet av vampyrer, og av figurene i boka finner man blant annet et norsk svartmetall band.

Lenker:
Werewolf Press
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*