Newsfeed

Subterranean Masquerade med platekontrakt

Dette multinasjonale ensemble sin siste skive «The Great Bazaar» fikk så vidt jeg kan skjønne kun positive anmeldelser. Som en slags bonus har bandet nå fått platekontrakt med labelen Intromental.

Denne avtalen frembringer entusiasme hos begge parter, og jeg kan ikke skjønne annet enn at det er rett plass for Subterranean Masquerade å være. Sjefen selv, Tomer Pink uttaler at «Intromental er perfekt for å ivareta bandet sitt progressive eklektiske sound. I tillegg er det flust av hyggelige, dyktige og entusiastiske folk hos Intromental», avslutter Tomer Pink. Kristiansanderen Kjetil Nordhus er for øvrig vokalist i dette ensemblet.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6034 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*