Newsfeed

Jøtnarr: Atmosfærisk og moderne

Jøtnarr - Burn and Bury

Jøtnarr er et britisk black metalband med både crust punk og sludge metal i sounden. Det vil si, black metal er kanskje det nærmeste man kommer til noen god sjangerbeskrivelse. Musikken har en mer moderne og urban følelse enn hva mange assossirer med black metalsjangeren. Det er også musikk som er vanskelig å beskrive utover det.

Black metaldelen av musikken er mest tydelig i riffene når de spiller fort, men når de senker farten, så hører det mer som atmosfærisk sludge (eller post-metal som mange kaller det). Musikken er fylt med sterke følelser og de hese skrikene svever over lydlandskapene de skaper med de varierte elementene som er i alle låtene.

«Burn and Bury» er bare 16 minutter lang, men det er ganske intense 16 minutter hvis man lar seg fange opp av stemningen. Det er bare 150 kopier som er trykket opp på CD, og 100 kopier på kassett. Heldigvis er de ikke solgt ut enda på bandets Bandcamp.

Lenker:
Facebook

About Erik Helgesen (234 Articles)
Jeg er ikke her for å skrive profesjonelle anmeldelser. Jeg skriver først og fremst anbefalinger for band og utgivelser som jeg liker. Derfor vil alle mine anmeldelser være positive og ofte om ting som har vært ute en del år. Jeg liker å ta meg tid til å lytte på album flere ganger før jeg har meninger om dem, og i løpet av de gjennomlytningene, så har de som oftest vokst på meg.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*