Newsfeed

Teklubb med suksess!

New Jersey bandet Tea Club har fått på grensen til massiv skryt for sin siste skive «Grappling». Det kan jo utmerket vel være en hype, men uansett så er det ofte smart å sjekke slikt selv, og gjøre seg opp en mening.

Låtene er ofte episke og henter inspirasjon fra progband på 60 og 70 tallet. I tillegg er det elementer av postrock, spacerock og alternativ rock i musikken deres. En anmelder har beskrevet musikken deres som, «Om vi ga Edgar Allan Poe og H.P. Lovecraft gitarer og synther og slapp de løs i musikkverden så ville nok den musikken likne på Tea Party sin!»

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*