Newsfeed

Hannes forlater Finsterforst

Hannes (Johannes Joseph) i Finsterforst forlater bandet, men noen erstatter hankes ikke inn så bandet fortsetter som er sekstett. Hannes har stått for en viktig del av dette tysk folkmetall bandet sitt sound med sitt trekkspill, sin vokal og sin energi og utstråling.

De øvrige musikerne uttaler at selv om Hannes forsvinner vil bandet sine musikalske kjennetegn bli vel ivaretatt så fansen har ingenting å frykte i så måte. For øvrig vil Hannes sitt talent fortsatt bli brukt når det kommer til å spille inn nye skiver, men altså ikke i konsertsammenheng! Vi kan derfor trygt fastslå at selv om partene skiller lag så gjøres det på en ryddig og vennskapelig måte.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

Om Ulf Backstrøm (6034 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*