Newsfeed

Higher strekker seg høyere!

De fleste av oss er vel ikke så oppdatert på Brasiliansk musikk? Likevel det er jo et land på vel 200 millioner innbyggere som har et aktivt musikkmiljø.  Når så norske byer med noe skarve tusen innbyggere kan komme opp med mye interessant musikk, hva kan vel ikke det kjempestore landet by på?

En av de mest interessante aktørene i sambalandet sitt musikkliv for tiden er bandet Higher som byr på en slags jazzmetall. I disse dager har de sluppet en ny video «Break The Wall» fra debutskiva «Nine Perfect Songs».  Videoen er for øvrig filmet i fjellene rundt Sao Paulo som byr på rimelig spektakulære fjell og klipper.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Soundcloud
Twitter
YouTube

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*