Newsfeed

180 gram vinyl i tre varianter

Svenske Firespawn slipper videoen «Emperor» fra sin debutskive «Shadow Realms», som får strålende kritikk både her og der. Nykommerne har visse likheter med band som Dissection, Morbid Angel, Behemoth og Cannibal Corpse. Musikken er USA inspirert, teknisk, blasfemisk og brutal dødsmetall, og er således overraskende nok uten det typiske skandinaviske soundet. Verket kommer ut på utallige plattformer herunder Deluxe CD Digipak og ikke minst som 180 gram vinyl. Vinylen kommer i tre varianter og den sorte er det ubegrenset av, mens det bare er 100 stykker av den gullbelagte, og ditto av skivene med sølv.

Musikerne er for veteraner å regne, og er LG Petrov på vokal (Entombed A.D., Morbid, Nihilist) gitaristene Victor Brandt (Entombed A.D.) og Fredrik Folkare (Unleashed, Necrophobic), bass ved A. Impaler (Unleashed, Necrophobic),og trommis er Matte Modin (Raised Fist, Defleshed). Cover kunsten er ved Paolo Giradi (Black Breath, Power Trip, Inquisition)

Lenke:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7425 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*