Newsfeed

Nummer 19 i kronologien

Band som er kommet frem til sitt studioalbum nummer 19 pleier å ha holdt på en stund. Det har Magnum! Det nye verket er døpt «Sacred Blood Divine Lies» og slippes 12 februar. For å understøtte utgivelsen vil det bli en rimelig stor konsertvirksomhet i april og mai i på kryss og tvers i Europa.

Magnum startet opp tidlig på 70 tallet i Birmingham og har på mange måter gitt pomprocken et ansikt! I 1996 ble bandet oppløst, men det er åpenbart at de savnet hverandre for i 2002 gjenoppstod Magnum. Det hører med til historien om Magnum at de til tider har hatt en rimelig stor kommersiell suksess, og at det finnes rikelig med blodfans verden over er et faktum.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7397 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*