Newsfeed

Metallmiks

Polakkene i Neuronia er nettopp ute med sin tredje skive “Under The Same Sky” og video av tittellåten. Skiva er tilvirket av den svært anerkjente produsenten Paweł «Janos» Grabowski som svært vellykket har jobbet med band som Antigama, Gortal og Centurion.

Warszawabandet forsetter på den nye skiva med sin spesialitet som er å mikse sjangere og kommer opp med en miks av powerballader, «trash metal», «heavymetal», «sludge metal» og influenser fra dødsmetall osv.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Twitter

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*