Newsfeed

Ny Ihsahn video

Ihshan kommer med sitt nye album «Arktis» den 6. mars neste år, og han har fått med seg gjesteartister som Einar Solberg fra Leprous og Matt Heafy fra Trivium.

Den lyriske videoen som ble sluppet i dag, er inspirert av Fridtjof Nansens treårige ekspedisjon til nordpolen med skipet “Fram”, og siden videre med ski. Tveiten sier selv om videoens visuelle tema, at “hele atmosfæren med bitende kulde og enorme, uoppdagede landskap passer godt med det generelle lyriske konseptet for hele plata.”

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*