Nyhetsfeed

Ny Ihsahn video

Ihshan kommer med sitt nye album «Arktis» den 6. mars neste år, og han har fått med seg gjesteartister som Einar Solberg fra Leprous og Matt Heafy fra Trivium.

Den lyriske videoen som ble sluppet i dag, er inspirert av Fridtjof Nansens treårige ekspedisjon til nordpolen med skipet “Fram”, og siden videre med ski. Tveiten sier selv om videoens visuelle tema, at “hele atmosfæren med bitende kulde og enorme, uoppdagede landskap passer godt med det generelle lyriske konseptet for hele plata.”

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (478 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*