Newsfeed

Grensebrytende nykommer?

The Lumberjack Feedback fra Lille i Nordfrankrike smeller til med en filmatisk episk debut «Blackened Visions» som er totalt instrumental. Verket leveres via Kaotoxin Records og forventes å slippes løs til metallfolket 15 januar 2016.

“Froskespiserne” forteller selv at de skiller seg ut fordi de er et moderne doomband. Moderniteten kommer fra at de utforsker mange sjangre som sludge, doom, prog, stoner, progmetall og postmetall osv. I tillegg så har bandet to trommeslagere som er distinkt forskjellige hva gjelder stil, og som derfor sammen skaper en massiv og dynamisk enhet. Videre i følge presseskrytet så klarer Lumberjack Feedback basert på det ovennevnte å bryte med grensene mellom utallige sjangere!

Lenker:
Facebook
Hjemmeside
Twitter

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*