Newsfeed

30 års jubileum

Når band passerer 30 år så bør de vel egentlig bare kose seg med kamfersukker og god gammeldags hårnett og mimre om de gode gamle dagene? På tross av dette lettere humoristiske utsagnet er neoprogbandet Galahad fortsatt et oppegående og et høyst levende ensemble.

Derfor velger bandet å komme opp med en dobbel CD som har fått navnet «When Worlds Collide». Skivene består av låter fra hele karrieren, og noen låter er helt lik den opprinnelige versjonen. Andre låter er derimot betraktelig omarbeidet slik at de passer til Galahad sitt 2015 sound. En låt «City Of Freedom» er så gammel som 30 år, men har faktisk først nå blitt ordentlig innspilt.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7417 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*