Newsfeed

Ikke noe hokus pokus

Belgiske Murky Red ser virkelig ut til å ha truffet en nerve med sin skive nummer to «No Pocus Without Hocus»! Selv om det ikke er noe hokus pokus ved skiva så er den blitt vel mottatt både her og der.

Selv hygger Stef Flaming og co. seg med å beskrive bandet som kjærlighetsbarnet til Deep Floyd, The Black Doors og Led Sabbath og med Slayer og Monty Python som barnepassere! Ikke overraskende så er det i bøtter og spann med humor i tekstene! Nevnte Flaming har en rusten fin stemme som ytterlig spriter opp denne spennende musikken.

Lenker:
Facebook
Hjemmeside

About Ulf Backstrøm (7405 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*