Newsfeed

Lemmy Kilmister er død

Hardrock legenden Ian «Lemmy» Kilmister gikk vekk mandag etter kort tids kamp, 70 år gammel, etter at han ble diagnotisert med en aggresiv form for kreft andre juledag.

Lemmy, som startet karrieren som roadie for Jimi Hendrix, spilte bass i Hawkwind, men er aller mest kjent for frontmannen i Motörhead og hitsangen deres Ace Of Spades. De kom med sitt tjuetredje album, «Bad Magic», tidligere i år.

Lenker:
Facebook

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*