Nyhetsfeed

Lemmy Kilmister er død

Hardrock legenden Ian «Lemmy» Kilmister gikk vekk mandag etter kort tids kamp, 70 år gammel, etter at han ble diagnotisert med en aggresiv form for kreft andre juledag.

Lemmy, som startet karrieren som roadie for Jimi Hendrix, spilte bass i Hawkwind, men er aller mest kjent for frontmannen i Motörhead og hitsangen deres Ace Of Spades. De kom med sitt tjuetredje album, «Bad Magic», tidligere i år.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (477 Artikler)
Proghue fra Oslo som spesialiserer seg på progressiv metal, og vil holde leserne mine oppdatert på hvilke album det er verdt å sjekke ut, og hva man kan glede seg til. Hører også på en del fusjonsjazz og andre sjangre jeg finner interessante.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*