Newsfeed

Kitties Öf Deäth: Mye bra, mye rart

Kitties Öf Deäth - Valley Of The Dead

Dette er det femte albumet det australske bandet har gitt ut i løpet av rundt atten måneder, så tydeligvis er de veldig aktive. Jeg ble vel først og fremst dratt mot de på grunn den fargerike coverarten, noe som er en sjeldenhet blant svartmetall utgivelser.

Musikken deres består av svarmetall-vokal over, alt fra elektroniske innflytelser, til new wave, til goth, folk, hard rock og doom. Det minner om franske fusjonsband som Igurrr og Pryapisme, uten å dra den så langt som disse bandene gjør.

Det som først og fremst drar dette albumet ned, er det merkelige lydnivået mellom de forskjellige lagene med musikk, og plutselige nedsenkinger av volumet. Det høres uferdig og forhastet ut. Men tross mange nybegynnerfeil, har bandet mye godt å by på, og jeg håper at de ved neste utgivelse, som jeg vil tror kommer senere i år, at de ihvertfall rådfører seg med teknisk person.

Lenker:
Facebook
Bandcamp

About Jon Skjeseth (571 Articles)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*