Newsfeed

Herman Arvokas: Trenger selvhjelp

Herman Arvokas – Night Before The Attack

At det blir utgitt mye dårlig musikk, er bare en kjensgjerning. Når man er musikkjournalist så ramler det inn mye rart i innboksen, og det albumet jeg skal ta for meg i dag, er av det heller begredelige slaget.

Finske Herman Arvokas er selvproklamert multiinstrumentalist, vokalist og låtskriver. Jeg tenkte å bare bryte ned disse påstandene. Gitaren, som er basisen her, har en skikkelig råtten lyd, selv om det her og der finnes noen få lyspunkter. Av de andre instrumentene han visstnok spiller, vil jeg si at nivået er særdeles lavt, og jeg ville trodd han var nybegynner på bass og trommer.

Når det kommer til låtskriving som høres det ut som han har tatt masse riff, og satt det sammen uten mål og mening. Men det aller verste med musikken er vokalen. Du skal lete lenge etter noen som låter verre, og jeg får egentlig bare vondt i ørene hver gang han åpner munnen.

Sist, men ikke minst, produksjonen, som også innehold drøssevis av nybegynnerfeil. Alt i alt et makkverk av en utgivelse, og en advarsel til alle som kommer borti den.

Lenker:
Facebook

Om Jon Skjeseth (515 Artikler)
Proghead from Oslo, who writes mostly about progressive rock/metal, though may write about other rock and metal sub-genres, as well as electronic music, underground hip hop/rap, contemporary music, different kinds of jazz, folk, or anything I find interesting.

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*